Snart är vår takomläggning klar

God förmiddag på er

Här i Halmstad skiner solen men det är lite svalare idag än vad det varit de senaste dagarna. Här hemma hålls det på med takomläggning så det är inte så lugnt och tyst här direkt, men det är skönt att få det gjort. När vi bokade hjälp av ett takföretag som skulle ta sig an projektet så var vi ändå glada att de kunde göra jobbet innan semestern. Sen kom det ett par dagar med åska och regn som gjorde att vår takomläggning blev lite försenad men nu är det snart klart. När man ser att det inte är mycket kvar så känns det ändå väldigt skönt.

De kommer troligtvis bli helt klara idag eller imorgon så sen blir det lugn och ro igen. Idag är nog perfekt väder för takomläggning för det är uppehåll men inte så där stekande varmt som det var några dagar i förra veckan. Jag älskar sol och värme men det gör mig inget att det kommer ett par svalare dagar där emellan. När taket är klart så ska vi inte ta oss an några större projekt det närmaste utan nu är allt som har varit i behov av att göras blivit klart, nu kan vi ta allt annat i den lust och takt som passar både ork och ekonomi.

Jag älskar verkligen vårat hus och det känns så bra att hela familjen trivs så bra här för annars hade vi ju inte kunnat bo här. Idag har vi en ganska slapp dag, det är ju officiellt första dagen på semestern. Men vi ska åka på en liten utflykt senare så att vi kommer ifrån byggandet ett par timmar för det blir lite påfrestande att gå i speciellt när man inte är den som själv är den som bygger. Hoppas ni har en riktigt fin dag!