Slippa sköta bokföringen

Hej på er bloggen! Jag sitter här och arbetar med företagets bokföring, men snart så ska nog även jag få möjligheten att kunna ta helg. Det är egentligen ett under att jag inte har anställt någon redovisningsbyrå än, speciellt med tanke på hur många det finns i Stockholm. Jag kan inte riktigt förstå varför jag sitter med det här heller, det är inte så att jag är speciellt begåvad när det kommer till siffror och innan jag startade mitt företag så visste jag knappt vad bokföring var för något eller hur man gjorde. Det är väldigt många gånger tanken på en redovisningsbyrå har dykt upp i min skalle och inom detta året så planen på att jag ska anställa någon som kan sköta min bokföring så att jag får mer tid att umgås med mina barn och min fru. Familjen är väldigt viktig för mig och jag försöker att prioritera den så gott det går, men samtidigt så måste pengarna komma in och det görs inte av sig självt. Jag tror det gäller att hitta den där balansen där man kan kombinera sitt företagande och familjen utan att den ena drabbas, än så länge tycker jag att det har gått bra även om det är många sena kvällar som man sitter med bland annat bokföring eller sitter i möten. Men jag har en väldigt god dialog med min fru och hon är väl medveten om situationen samtidigt som att hon stöttar mig i allting jag gör. Det är därför jag vill kunna ge tillbaka och få spendera mer tid med dom. En redovisningsbyrå skulle vara ett första steg i den riktningen och skulle ge mig några mer timmar i veckan som jag hade kunnat lägga på familjen. Nu försöker jag att arbeta hemifrån så mycket som möjligt så att jag slipper trafiken i Stockholm, bara den tar någon timme från mig dagligen trots att jag inte bor mer än någon mil från kontoret.