Ny lekplats och markarbeten av firma i Linköping

Hej på er!

Just nu sitter vi och kollar på olika företag i närheten av Linköping som jobbar med markarbeten, för vi ska nämligen ordna med en lekplats i området där vi bor. Vi bor i ett litet bostadsområde strax utanför Linköping. Pa våran gata finns det många barnfamiljer och nu har vi ansökt om att få bygga en lekplats på ena återvändsgatan vilket gått igenom.

Nästa steg är att hitta en firma som erbjuder markarbeten så att de kan gräva och jämna till en del av marken. En som bor på gatan jobbar på ett sågeri så de kunde ordna med träflis eller spån som vi ska ha som underlag. Sen har alla på gatan varit med och bidragit till att kunna beställa en gungställning. Vi har några duktiga och händiga människor i området som ska bygga en liten klätterkoja och en sandlåda också. Mycket kan vi lösa själva men just när det kommer till det tunga jobbet med markarbeten så kände vi att vi behöver ha hjälp av en firma med maskiner och rätt resurser.

?Det ska bli roligt att få en fin lekplats här till barnen i området. I övrigt har det varit en bra dag och en härlig start på veckan tycker jag. Jag har jobbat hemifrån och fått gjort en hel del så jag känner mig nöjd med dagens insats. Visst är man lite dum ibland som värdesätter huruvida man är nöjd eller inte baserat på vad man fått gjort. Ibland försöker jag påminna mig själv om att det inte är det som räknas utan att även dagar där man bara är eller umgås med sin familj är något att vara precis lika nöjd med. Hoppas ni har en underbar dag och tar hand om er. Kom ihåg att du är värdefull!