Nöjd med min byggservice

Hejsan hoppsan bloggen. Skåne och närmare bestämt Landskrona levererar lika bra väder som vanligt så här års. Vad står på dagens schema kan man undra och jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte har något planerat överhuvudtaget. Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och bara njuter av att det äntligen är helg. Jag är riktigt nöjd med den byggservicesom jag fick här för några månader sedan, trivseln i hemmet ökade avsevärt mycket. Det var verkligen behövligt med en renovering och det var nog tur att jag valde att anlita byggservice istället för att ge mig på det själv. Dock måste jag medge att jag är lite sugen på att göra några ytterligare förändringar på huset men den här gången är det utvändigt i så fall och då kommer det krävas byggservice igen. Det blir nog inte för ens efter sommaren som det inträffar, jag vill inte ha något projekt som pågår under semestern. Tänk att det snar är sommar, det kändes som att vintern bara var för några veckor sedan. Jag kan inte förstå att tiden går så himla fort, dagarna bara flyger förbi oavsett om man jobbar eller inte. Ibland vill man bara trycka på paus så att man får tid att hinna leva lite också, vi får hoppas att sommaren inte går i samma höga tempo även om den brukar göra det. Jag har i år tagit ut full semester från jobbet vilket känns riktigt bra, det blir många veckor som jag kommer spendera hemma i Landskrona och bara koppla av. Nu ska jag nog återgå till att bara njuta av dagen, kanske sätta på en film eller en serie på teven. Ni får ha en härlig helg och en fantastisk dag. Håll utkik efter mer uppdateringar här på boggen!