Elektriker uppdaterar elen och fixar jordade uttag

Hejsan bloggen och mina fina följare

I våran sommarstuga så har vi el men det är gamla uttag och gamla ledningar, så nu ska vi ta hjälp av en elektriker och dra nya ledningar och så att vi får jordade uttag. Eftersom vi väntar en liten bebis så har vi blivit mer medvetna om alla risker och vill åtgärda allt sånt innan den lilla kommer. Det blir ju först till nästa sommar som vi kommer vara här alla tre, men vi vill ha såna där grejer gjort redan nu. Så nu letar jag elektriker här kring Helsingborg som kan hjälpa oss.

Det finns ju ganska många firmor här som jobbar med det men det gör det inte alltid lättare att välja vilken man ska anlita. Vi fick tips av en kollega som anlitat en firma de var nöjd med så de tänkte jag ringa idag. Det kan hända att de inte behöver dra om all el heller, men det får de hjälpa oss att avgöra och sen gör vi det som är bäst för huset och vår säkerhet. Sedan vi köpte stuga i Helsingborg har vi spenderat två somrar där och trivs verkligen jättebra. Vi har behållit den lantliga charmen i stugan och vill gärna ha kvar mycket av dess karaktär men ändå få in lite mer moderna inslag.

Förutom att spendera mycket tid i stugan så ser jag fram emot en vecka lite mer norrut när vi ska hälsa på min sambos familj och vänner, jag trivs väldigt bra där och de är så goa och snälla allihop. Nu har vi båda jobb och så här nere men det är nog ingen omöjlighet att vi flyttar uppåt så småningom, man får se vad det blir. Hoppas allt är bra med er och att ni har en fin start på veckan. Kram!